maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuu

No hupsista! Melkein koko maaliskuu menikin postailematta yhtikäs mitään. Nyt sain sitten viimeisenä päivänä aikaiseksi kertoilla kuulumisia!

Maaliskuu kului ihan tajuttoman nopeasti! Olisinkohan minä tuossa kuun alkupuolella käynyt moikkamaassa Ninaa Wolverhamptonissa. Oli super hauska nähä Suomen tuttavuuksia ja ei kyllä varmaan hetkeäkään oltu hiljaa :D Ensimmäisenä päivänä kierreltiin Wolverhamptonissa, vaikka eipä siellä kahuheesti nähtävää ole ja kuulumisia tuli vaihdettua kokajan! Toisena päivänä sitten lähdettiin aamulla junalla Woverhamptonista Briminghamiin. Birminhamissa sitten kierreltiin ja katseltiin ja shoppailtiin! Siinä sitten alkuillasta multa lähti dösä takaisin Bristolia päin.  Mukava kahen päivän reissu! :)

Muuten tässä arki juoksee kokajan eteenpäin!! Huomenna alkaa huhtikuu ja sitten onkin jo toukokuu ja sitte kesäkuussa tullaankin jo kotiin. Hurjaa! Tässä Maaliskuussa ei ole nyt ihan mitään kauheesti erikoista tapahtunut. Koulussa käydää, läksyjä tehdään ja kaupungissa himmaillaan ja kavereita nähdään :) Kuitenkin suurinosa ajasta menee host-siskoni Toscan kanssa! Mä olen kyllä niin kiitollinnen että Tosca on mun kanssa täällä, olisi muuten aivan tajuttoman tylsää suurin osa ajasta ;D

Koulussa jo melkein kaikissa aineissa ollaan kaiki tarpeellinen opiskeltu. Eli huhtikuu meneekin suurimaksiosaksi kaiken vanhan kertaamisessa ja harjoituskokeita tekemässä. Loppukokeet ovatkin sitten toukokuussa. Minulla on siis 5 koetta joista 2 historiaa, 2 psykologiaa ja 1 Englannin koe. En edes halua ajatella  sitä kertaamisen määrää mitä pitää tehä että tulee hyvä numero tai kirjain, kuinka vain! ... No murehditaa niitä sitten loman jälkeen!

Lomasta puheenollen. Minulla alkaakin sitten tämän viikon perjantaina kahden viikon pituinen pääsiäisloma! EI HAITTAA! Lomalle ei ole kauheasti suunnitelmia, (paitsi nukkumista) mutta Lontooseen oli tarkoitus Toscan kanssa mennä jossain vaiheessa. Sitten ehkä jotakin tässä lähiympäristössä matkailua!

Minun osaltani heipsun keipsun! Ja tässä pari kuvaa Birminghamista! :)

Junaa odotellessa!

Birmingham.


Pitihän sitä kahvilla käydä!

Ninaaa!!!! :))))

Oi niin! Tulipas tässä hiukset värjättyä viimeviikon sunnuntaina! Tai no Tosca värjäsi! Aika punaiset nämä nyt on :D Saa nähdä kuin kauan tämä väri pysyy päässä ennenkun taas kyllästyn!

Hyvää loppuviikkoa vain kaikille!
Ja pääsiäistä jos en ennen sitä postaile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti